вторник, 5 април 2011 г.

МАШИНИ ЗА БЕЗВЪЗДУШНО БОЯДИСВАНЕ HSP 3890 SERAFIMOV SYSTEMS

Бояджийска техника Serafimov Systems HSP3890 - Машина за безвъздушно боядисване, БУТАЛНА ПОМПА! Професионален клас! Електронно регулиране на оборотите, цифров дисплей (SMARTCONTROL). Приложение в промишлеността и строителството, както за големи, така и за малки обеми работа, за безвъздушно нанасяне на латекс, фасаген, грундове, лакове, емайли, бои, масла. Вискозитет: среден до висок Цената включва:

ПОДАРЪК 60 см удължител за пистолет. 
Цена на допълнителна информация: ТУК




SERAFIMOV SYSTEMS HSP3890 Бояджийска машина

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:

Модел: Serafimov Systems HSP3890
* Напрежение / Честота: 220-240V / 50Hz
* Мощност: 900W
* Макс. налягане: 220bar / 3050PSI
* Макс. раб. налягане: 160 bar
* Макс. дюза размер: 0,019"
* Пръскане ширина: 400 мм
* Доставка: 2,2 л./мин.
* Дължина на маркуча за високо налягане: 15 м
* Макс.дължина на маркуча за бисоко налягане: 30 м
* Тегло: 14.5 кг

МАТЕРИАЛИ:
грундове, латекс, емайли, лакове, всички видове фасадни бои, покрития на водна основа, бои на химическа основа, емулсии, алкидни бои (на органична основа).

СТАНДАРТНА ОКОМПЛЕКТОВКА:
HSP3890 - монтирана на стойка за по-лесно и удобно транспортиране, маркуч 15 м ¼” за високо налягане, пистолет за високо налягане с предпазител за дюза и един брой дюза, сервизен комплект инструменти и масло за помпа, Smart Control за лесно обслужване и работа.

ОПИСАНИЕ:

Машината работи под високо налягане на флуида, което се създава от бутална помпа. Помпата, посредством бутало, засмуква материала от съда и го нагнетява към маркуча за високо налягане. Работи се с пистолет за високо налягане на флуида. Максималното работно налягане на машината е 220 bar, а оптималното работно налягане се регулира на 160 bar, посредством регулатора за налягане.
Машината е снабдена с цифров дисплей (Smart Control), който позволява електронно регулиране на оборотите, което предпазва от евентуални неизправности.

ПРИЛОЖЕНИЕ:
в промишлеността и строителството, както за големи, така и за малки обеми работа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.